ויזה בתאילנד

שלום לכולכם.

בעמוד זה תקבלו,אני מאמין,את הפתרון לנושא הויזות.

זהו חוק שמשתנה פעם במספר שנים לויזות מסוג B,או O,אך החוק לגבי ויזת התייר לא משתנה.

ויזה ללאוס-אין צורך בהוצאת ויזה מראש.מגיעים לגבול,ממלאים טופס,משלמים 30$-31$ ומקבלים ויזה במקום.

ויזה לקמבודיה-אין צורך בהוצאת ויזה מראש.מגיעים לגבול,ממלאים טופס,משלמים 25$(נכון להיום) ומקבלים ויזה במקום.

ויזה לויאטנם-חובה בהוצאת ויזה מראש.ניתן דרך קונסוליה/שגרירות ויאטנמית לנכנסים יבשתית/אוירית/ימית,ו/או באינטרנט באתרים להזמנת ויזות מראש(מיועד למגיעים בטיסה בלבד)

כעת ניגש לנושא הויזה לתאילנד,

ויזת תייר מוגדרת על ידי הרשויות בתאילנד,כויזה המשמשת נוסעים המגיעים לתקופה של עד 3 חודשים,עם אפשרות הארכה בשגרירויות תאילנד,ברחבי העולם.

יש לציין כי ניתן להאריך אותה,עד 5 פעמים בלבד,אלא אם ההארכה התבצעה במדינת המוצא של הנוסע.

כעת לכללים:

1.כל נוסע בעל אזרחות ישראלית,מורשה להגיע לתאילנד,ללא ויזה מוכנה מראש.

2.בכניסה למדינה,נוסע זה יקבל חותמת המאשרת לו לשהות ברחבי הממלכה עד 30 יום.

א.הארכות:

1.עד 7 ימים בכל משרד אימגריישן בכל נקודה בתאילנד ובעלות 1,900 באט,נכון להיום.

2.עד 14 ימים בגבולות מאושרים על ידי ממשלת תאילנד ומוכרזים,כגבול בר מעבר לנוסע מאותה מדינה.

הגבולות המאושרים בכתובת זו: לחץ כאן

3.בכל קונסוליה/שגרירות תאילנד,מחוץ לגבולות המדינה,עד 3 חודשים.

יוצאת מן הכלל,הינה הקונסוליה בעיר הבירה של לאוס,ויאנטיאן,המאפשרת למטייל ישראלי להאריך עד 6 חודשים.

ב.כעת,ניגע בנושא,היוצר בילבול רב בקרב המטיילים,מה כתוב בויזה ותנאי הארכת הויזה.

מי שקיבל ויזה מקונסוליה/שגרירות של ממלכת תאילנד,הויזה תגיע כמדבקה בדרכון.

תסתכלו עכשו על המדבקה ואסביר את מה שאתם רואים:

1.בחלקה העליון במרכז תופיע השורה "KINGDOM OF THAILAND"

2.בצד ימין למעלה,בשורה השניה "FEE".זהו הסכום אותו שילמתם או לא עבור הויזה.

3.משמאל "NOץ OF ENTRY".כמות הכניסות המאושרת(SINGLE או 2).

4.משמאל "CATEGORY".מה סוג הויזה באותיות.תייר וכו'.

5.משמאל "TYPE OF VISA".סוג הויזה בתיאור מפורט.

ג.בשורה מתחת:

1.מימין "DATE OF ISSUE".באיזה תאריך אושרה הויזה.

2.משמאל "ISSUED AT".היכן התקבלה הויזה.

ד.בשורה מתחת:

1.מימין "NO. OF ACCOMPANYING CHILDREN".כמות הילדים,במידה ויש.

2משמאל "PASSPORT NO.".מספר הדרכון.

3.משמאל "ENTER BEFORE".התאריך האחרון שניתן להכנס לתאילנד,אחרי שקיבלתם את הויזה.לרוב עד 3 חודשים,אחרי שהויזה אושרה.

ה.בשורה התחתונה:

1.מימין "AUTHORIZED SIGNATURE".חתימת מאשר הויזה.

2.משמאל "RIMARKS".הערות,לרוב תופיע הערה,לא רשאי/ת לעבוד.

ו.מי שקיבל ויזה עם כניסה אחת מאושרת על ידי הקונסוליה/שגרירות:

1.הויזה תקפה ל-3 חודשים ואח"כ תנהגו על פי סעיף א' "הארכות" המופיע לעיל.

2.תוכלו לשהות בשטח תאילנד במשך חודשיים.

3.אחרי חודשיים,הגעה לאחת מתחנות האימיגריישן,תשלום 1,900 באט וקבלת הארכה לחודש נוסף.

מי שקיבל ויזה בת שתי כניסות מאושרת על ידי הקונסוליה/שגרירות:

1.ב-3 החודשים הראשונים ינהג על פי סעיף ה'.

2.אחרי 3 חודשים יעבור באחד המעברים המפורטים כאן: לחץ כאן

3.מחתים את הויזה בנקודת הגבול ומקבל שוב חודשיים.

4.אחרי חודש,הגעה לאחת מתחנות האימיגריישן,תשלום 1,900 באט וקבלת הארכה לחודש נוסף.

בזאת תמה האפשרות להאריך את הויזה,באופן רגיל ויש צורך לצאת לאחת המדינות שהוגדרו בכתובת האינטרנט שצירפתי,להגיע לקונסוליה/שגרירות תאילנד,באותה מדינה ולהתחיל הכל מחדש.

משה צ'אנג מאי

 

 

 

Facebook

Get the Facebook Likebox Slider Pro for WordPress